Karaköprü Rehberlik ve Araştırma Merkezi

WEB https://karakopruram.meb.k12.tr
Adres : GÜLLÜBAĞ MAH. 3071 SK. NO 4 KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA
VİZYON : Karaköprü Rehberlik ve Araştırma Merkezi; tanılama, danışmanlık, yönlendirme ve yerleştirme hizmetlerinin öneminin bilinciyle, en değerli varlık olan insanın kendini gerçekleştirmesi ve kendisinde var olan gizil güçleri en iyi şekilde değerlendirmesi sürecinde, bilimsellik, yenilikçilik, objektiflik, saydamlık, eşitlik, koşulsuz saygı ve gizlilik ilkelerine bağlı kalarak, "Eğitimde Feda Edilecek Birey Yoktur" felsefesiyle hareket ederek, alanında lider ve örnek kurum olmak.
MİSYON : Bireyleri duygusal ve ruhsal açıdan sağlıklı yetişebilmesi için gerekli davranış modelleri geliştirebilmelerinde; ebeveyn ve öğretmenlere destek olmak, bilinçli ana-baba olmaları yolunda onlara rehberlik hizmeti vermek. Farklı gelişen çocukların var olan kapasitelerini ortaya çıkarmaları ve sosyalleşmeleri amacıyla gerekli eğitim-öğretim alanlarına yönlendirmelerini sağlamak. Öğrencilerin yetenek ve ihtiyaçlarını fark etmeleri ve var olan yeteneklerini en üst düzeyde kullanmaları hususunda onlara destek olmak. Etkili ders çalışma becerilerini kazanmalarını sağlamak. Mesleki yönlendirme, mesleki alanlar ve çalışma alanları konusunda öğrencileri bilinçlendirmek. Öğrencilerin gerekli yaşam becerilerini geliştirmelerini ve travmatik yaşantılara karşı direnç kazanmalarını sağlamak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :.
Saatler : 08:00-17:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : .
Isınma : Doğalgaz
Servis : Yok
Ulaşım : 73/A otobüs hattının son durağından 200 metre ileride(Güllübağ Ortaokulu Binasındayız)
Yerleşim Yeri : Güllübağ köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Karaköprü İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri : .
Taban-Tavan Puan Bilgileri : .
Okulun Sınav Başarı Durumu : .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : .
Sportif Etkinlikler : .
Bilimsel Etkinlikler : .
Proje Çalışmaları : .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : .
Diğer Hususlar : .